sobota 14. září 2024

ColtonKecy – Byla to chyba?

Při jedné vzpomínce jsem si tu a tam řekl: "Jak jsem mohl být tak hloupý?" Vzpomínky ale zrají a dnes si říkám: "Jak jsem mohl být tak ikonický?!".

Zdroj: https://www.pexels.com/

čtvrtek 12. září 2024

Příspěvek číslo 500

 Čas běží nekompromisně a já stále velmi vytrvale píšu na tento blog. Tak moc, až jsme se dostali až sem, na příspěvek číslo 500.

Přemýšlím, co říct k těmto kulatinám. Baví mě to. Díky psaní sem si dávám svůj život do zase trochu jiných souvislostí. Jsou to jakási divadelní prkna, kde pravidelně prezentuji, nad čím přemýšlím a co dělám. Sice mám hodně přátel, ale některé myšlenky mi stylisticky sedí více sem.

Zdroj: https://www.pexels.com/

Nevím, zda se v budoucnu dostaneme na příspěvek 1000. Neplánuji sice přestat s blogováním, ale mám trochu obavu, aby Blogger.com existoval i v budoucnu. Jako předzvěst, že by ho Google mohl chtít eventuálně utnout, beru to, že je teď o něco složitější nahrávat obrázky.

Nevím, zda bych v případě konce Bloggeru vytvořil nějakou Zdivočelou mysl 2. Spíš si zahrávám s myšlenkou blogovat neanonymně a na jiné téma. Ale to jsou jen úvahy, co by kdyby. Zatím jsem stále tu a jedeme dál!