sobota 1. února 2020

Colton's Creek - Brtákle

Jak jsem psal už několikrát, v mém životě se často objevují vlastní koncepty či tradice. Nyní tedy přijde řeč na věc, kterou mám společnou s mými přáteli a která se dá už považovat za tradici.

V roce 2018 jsem se s nejlepšími přáteli domlouval, že zajdeme v sobotu někam na procházku. Jeden kamarád zmínil, že ještě někdy nešel přes místo, kterému říkejme například Brtákle. Nikdo z nás tam ještě nebyl. A to i přesto, že je od malého města opravdu kousek.
Vyrazili jsme tedy přes Brtákle a byla to povedená procházka. Devět měsíců na to jsme se rozhodli výlet si zopakovat. A dalších devět měsíců na to jsme náhodou šli stejný výlet. 
Jelikož to vždy vyšlo po devíti měsících, rozhodli jsme se z toho udělat tradici a opakovat to každého tři čtvrtě roku. Další Brtákle budou za čtyři měsíce a už teď se těším.

Některé věci jsou pro tenhle výlet typické. Alespoň to tak bylo na dvojce a trojce. Během cesty vzpomínáme, co jsme na jakém místě řešili. 
Minule ještě kamarád zmínil to, že jelikož chodíme vždy po devíti měsících, je to vždy takový kontrolní bod, jestli někdo z našich společných známých nezaložil rodinu.

To je tedy k Brtáklím. Je to sice drobnost, ale z takovéto tradice mám mnohem radši než například Vánoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat