středa 18. listopadu 2020

Být příliš gay - žblepty o sexuální orientaci

Nejpodstatnější na tom býti gay je nebýt gay příliš. Protože příliš gayů nemusí gaye, kteří jsou příliš gay.

I když sám sebe považuji za velmi nápadného, spousta lidí mi řekla, že by je vůbec má orientace nenapadla, kdybych jim to neřekl. A většinou mi to říkají heterosexuální cisgender muži a od nich se zrovna tenhle názor váží největší mírou!

Ale setkal sem se i s takovým názorem... Protože jaksi drby... No, když jste mladý homosexuál, žijete na malém městě, všechny vaše rande s muži jsou diskrétní, ale vaši občasnou líbačku s nějakou ženskou na místní diskotéce vidí i Maruna z vedlejší ulice, tak můžete dostat nálepku "předstírá, že je gay, aby byl zajímavý." Přesto tohle bude menšinový názor.

Je tu také skupina jiná. O něco starší muži, kteří si dávají pozor, aby byli co nejvíce maskulinní. A pro ně jste prostě jasnej. Protože nehrajete fotbal, žehlíte si vlasy a zajímavý vás muzikály. Takže pro tyhle pány jste teplej, i kdybyste měli poměr s ženou před jejich očima.

Což mě přivádí k poslední myšlence. Pro spousty gayů je vysněným stavem bisexualita. A hledají sebemenší náznak, že oni jsou alespoň trochu bi. Proč jim to přijde tak cool? Možná právě proto, že jako bisexuálové by se vyhnuli riziku být příliš gay.


                                        Zdroj: https://www.pexels.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat